Creeër “Bewuste veiligheid”
in jouw organisatie

Wat is informatiebeveiliging?

Bedrijfsinformatie, persoonsgegevens, privacy en hoe daar als organisatie op een correcte manier mee om te gaan zijn anno 2020 het gesprek van de dag. Tóch zijn er veel organisaties die geen idee hebben van de processen die zich op deze gebieden voltrekken binnen hun eigen domein. Hoe krijg je nu wel dat inzicht? En belangrijker nog, hoe acteer je vervolgens adequaat op deze inzichten? Daar kan ik je bij helpen.


Door mijn ervaring als persoonlijk coach te combineren met mijn expertise op het gebied van informatiebeveiliging loods ik jouw organisatie op natuurlijke wijze door deze vaak complexe materie. Door mens en middel samen te brengen kom ik tot een logisch stappenplan waarbij informatiebeveiliging in alle lagen van de organisatie ondersteunt wordt. Hoe ik dat doe lees je hier maar we kunnen er uiteraard ook een persoonlijk gesprek over voeren. Neem dus vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Boek
Mijn boek 'Grip op informatie-beveiliging' is in de maak... 

Ook nieuwsgierig?

Bewustwording
Bewustwording is het begin van het transformatieproces waarbij we medewerkers aanmoedigen op de juiste manier met de processen en informatie om te gaan.

Beheersing
Beheersing gaat over het controleren en veilig inrichten van applicaties, systemen en de algemene processen.

Training
Het proces van menselijke bewustwording en procesmatige beheersing kunnen we op verschillende manieren doorlopen. Een daarvan is het volgen van off- en /of online trainingen. Met een klein groepje trainen op locatie werken of ieder voor zich middels een onlineprogramma, het kan allemaal! Belangrijk is dat we kijken naar de beste oplossing voor jou, jouw bedrijf en bedrijfscultuur.