Over Secure IT is & Mark Tissink 

Missie & Visie - Secure IT is

Bedrijven laten zien dat informatiebeveiliging noodzakelijk is voor verantwoord ondernemen, en daarmee voor groei.

Informatiebeveiliging is een complex vakgebied. Wij maken het gemakkelijk voor ondernemers om hiermee aan de slag te gaan.

Kernwaarden

Vertrouwen - degelijkheid - eenvoudig - creativiteit

Over de eigenaar - Mark Tissink

Hoi, ik ben Mark! Een enthousiaste trainer en adviseur met een basis in IT-audit die verbreding heeft gezocht in het gehele speelveld van informatiebeveiliging. Door mijn achtergrond ben ik als geen ander in staat om de juiste balans te vinden tussen het onderzoeken van de problematiek en het implementeren en coördineren van de oplossingen. Door de specifieke focus die ik in de afgelopen jaren heb gelegd op de domeinen IT-security en informatiebeveiliging ben ik de professional die je zoekt voor jouw informatiebeveiligingsvraagstukken!

Ik hecht belang aan open communicatie en duidelijkheid. Door de juiste vragen te stellen wordt inzichtelijk waar de problematiek zit en op basis van mijn expertise en ervaring wordt dit aangevuld met concrete en heldere oplossingen. Ik kan complexe problemen ontrafelen en in logische delen opsplitsen en begrijpelijk uiteenzetten op elk gewenst niveau in de organisatie. Hoe? Dat lees je hier:

Het geeft mij enorm veel voldoening om een organisatie verder te helpen en ik ben graag van toegevoegde waarde. Meer weten? Bel of mail gerust!

Werkervaring / klanten