Mijn aanbod is zeer divers en vind off- én online plaats. Ik kan uiteraard ook op maatwerk op jullie locatie bieden.  In onderstaand overzicht krijg je een beeld van de mogelijkheden die er standaard zijn.


Keuzehulp

Bel mij gratis en zonder verplichtingen. Naast informatiebeveiliging trainer ben ik ook expert op het vlak van persoonlijke groei. Door ze twee te comibneren kan ik je de juiste vragen stellen om je een volledig vrijblijvend advies te geven over welke cursus het best gevolgd kan worden die perfect bij je toekomst aansluit.

Training online

Bekijk en boek nu een direct een online training en start met het krijgen van meer kennis! Boek hierbij ook eventueel aanvullende coaching/afspraken zodat de eventuele specifieke bedrijfsmatige invulling doorgesproken kan worden.

Training op locatie

Zorg ervoor dat jouw team meer kennis krijgt op het gebied van risicomanagement en informatiebeveiliging. (richtprijs dagtarief – 3000,-)

Basis informatiebeveiliging

Informatie over deze training

Security awareness

Meer bewustwording in de organisatie

Maatwerk

Ook alles trainingen die ik verzorg bij mijn klanten of online beschikbaar zijn, kan ik ook als training op locatie verzorgen. Wil jij, of jouw team, voorzien van meer kennis? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.